Här kan du läsa om aktuella föreläsningar, events och workshops.

På Hudvis är vi nyfikna och vetgiriga och ser alla chanser till att lära mera om kropp och sinne. Vår intention är att kunna tillfredsställa behovet för att lära mera och för att fortsätta utveckla oss.
Därför kompletterar vi våra ordinarie behandlingar och kurser med workshops och föreläsningar. Detta kommer att ge dig ännu flera möjligheter till att fördjupa dig, bli inspirerad och lära mer.

Håll utkik! Mer info om alla workshops kommer allt eftersom så håll utkik på hemsidan och på Facebook. Vi skickar även ut nyhetsbrev varje månad. Det går även bra att ringa oss för mer information. Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

Vi vill välkomna dig till ett event där träning och hälsa står i fokus!

En dag att utmana sig själv, fylla på med ny härlig energi, prova nya träningsformer, lyssna till inspirerande föreläsare, njuta av en god närproducerad lunch i historisk miljö, skratta och svettas, umgås och knyta kontakter. Du skapar själv din egen drömträningsdag bland x träningspass, föreläsningar och workshops, ute och inne! En dag att minnas och som garanterat fyller dig med välmående, inspiration och träningsglädje!

Vi är taggade! Gör dig redo! Nu kör vi! För mer info tryck på bilden ovanför.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖRELÄSNINGAR  ESinMotion-träning&hälsa 

Jag föreläser gärna i ämnet träning & hälsa. Här presenteras några av våra uppskattade föreläsningar. För mer information och pris kontakta Erik Strängfors på telefon 0705-449193 eller Mail: info@esinmotion.se

KICKBACK

Workshop/föreläsning om Lotorpsmetoden och vikten av att syresätta kroppen.

VIKTEN AV GOD KROPPSHÅLLNING

Vikten av en god kroppshållning, vad ska man tänka på och hur gör man. Kan hållningen påverka hur andra uppfattar dig?