Angelica Bauer

Angelica har varit legitimerad sjuksköterska sedan 2010 och varit verksam många år inom akutvården i Linköping. Hon är legitimerad specialistsjuksköterska inom Intensivvård (sedan 2013) och har arbetat många år på brännskadeintensiven US Linköping, akutmottagningen US Linköping samt Falck Ambulans i Östergötland.

Bauer Clinic AB startades i mars 2014, ägs och drivs av mig, Angelica Bauer. Efter många års arbete inom sjukvården och dess olika områden så kände jag att det var dags att satsa på något nytt och fräscht. Jag ville byta inriktning och jobba mer med skönhet som jag alltid varit intresserad av och samtidigt kunna använda min kompetens som specialistsjuksköterska och få fortsätta att hjälpa människor vilket alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag utbildade mig i injektionsteknik med Juvederm Filler via Allergan 2014 och på den vägen grundades sedan Bauer Clinic. Kliniken finns i Linköping.

På Bauer Clinic arbetar vi endast med naturliga resultat där fokus ligger i att förbättra och lyfta fram. Här gäller det att ha ett öga för skönhet och skapande, att ha förmågan att se vad som passar kunden bäst utifrån ett helhetsperspektiv samt kundens önskemål och förutsättningar. Ett inre välmående genom en yttre tillfredsställelse skapar förutsättningar för en god hälsa.

www.bauerclinic.se

info@bauerclinic.se

Boka tid hos Angelica