Ellinor

Jag heter Ellinor Ladenberg och kommer från Linköping där jag bor med min man och mina två barn. Mina intressen och min passion är mat och hälsa. För mig är hälsa balans. Balans mellan både kost, rörelse, tankar, känslor, mental styrka, återhämtning, sömn, glädje och njutning. Livet måste vara roligt!

Jag arbetar som Näringsterapeut och hälsocoach och är glad över att ha ett samarbete med Hudvis samtidigt som jag driver mitt eget företag Ladenberg Nutrition. Mina kunder är både företag och privatpersoner och jag reser över hela landet för olika typer av uppdrag. Det kan handla om föreläsningar, utbildningar, coachning, skrivuppdrag för tidningar m m.

För dig som vill anlita mig för företagstjänster:

Jag arbetar både med långsiktiga- och kortsiktiga program inom företagshälsovård och för att få ditt företags viktigaste resurs – personalen – att blomstra av hälsa. Du kan boka in mig som föreläsare eller lärare i näringslära, idrottsnutrition, friskvård, inspiratör inom hälsa, kost, träning, stressavvänjning läs mer under fliken företag. Du kan välja att anlita mig för temagrupper inom stress, kost, viktminskning, matlagning, rök- och alkoholavvänjning m m.

För dig som vill anlita mig för privata tjänster:

I privata konsultationer arbetar jag med näringsterapi via skype/telefon utifrån hela Sverige alt på besök i min mottagning utanför Linköping.

Jag har studerat anatomi, fysiologi, biokemi, fysiologiska och psykologiska funktioner samt klinisk nutrition i både USA och Sverige. Inom klinisk nutrition används individuella rekommendationer angående kost och näring beroende på vilken kroppstyp och genetiska faktorer man bär på. Jag kan hjälpa dig att komma tillrätta med obalanser i kroppen och hälsan och kan även jobba med hormonella störningar. Kroppen och psyket är väldigt nära sammankopplat och för att få bra resultat jobbar jag med hälsa utifrån ett holistiskt perspektiv, där den mentala hälsan och balansen är en viktig del.

Läs mer på min hemsida www.ladenberg.se om mina tjänster eller följ mig på Facebook där jag regelbundet skriver och inspirerar om hälsa, mat, träning, återhämtning. www.facebook.com/ladenbergnutrition

Seminarier och föreläsningar

På Hudvis håller jag med jämna mellanrum föreläsningar inom både kost, hälsa, hormoner, magen, inflammationer, huden, stress, sömn m m. Vi kanske ses där!

Aktuella föreläsningar kan du läsa om här.

Önskar du komma i kontakt med mig kan du nå mig på ellinor@ladenberg.se.

Varma hälsningar
Ellinor

Ellinor