Eva Ågren Larson – Yogaenergi

Jag har yogat till och från under de senaste 20 åren, men det var först när jag fick problem med ländryggen för ungefär 10 år sedan som jag fastnade ordentligt. När annan träning kändes för hetsig och otrygg kunde jag landa i yogan och i lugn och ro utforska vad min rygg klarade av. Jag upptäckte den genomtänkta Viryayogan och så småningom försvann mina ryggproblem helt och hållet.

Jag älskar att sitta stilla och meditera men när det kommer till yoga tycker jag bäst om den sort som är lite mera fysiskt krävande. Bra träning som gör kroppen stark och smidig och en skön stund för själen är en perfekt kombination tycker jag. Jag älskar känslan av att saker och ting faller på plats när man yogar, både fysiskt och mentalt.

Jag utbildade mig till yogalärare i Viryayoga 2012 (200 h) och det är den yogaform jag utgår från när jag sätter ihop mina klasser. Viryayoga bygger på den traditionella Hathayogan men hämtar även inspiration från Ashtanga- och Anusarayoga. Resultatet är en yogaform där fokus ligger på hälsosam biomekanik men också på lust och energi. Solhälsningar och traditionella yogapositioner ingår liksom andningsövningar och djup avslappning. Jag har dock valt att kalla min yoga på Hudvis för Hatha Flow då jag vill ha lite mera frihet i hur jag sätter ihop mina klasser. Men du som gillar Viryayoga kommer definitivt att känna igen dig!

Förutom att leda yoga jobbar jag som coach och privat dietist. Jag har även en blogg på min hemsida Coaching by Eva (https://www.coachingbyeva.com/blogg/).

Aktuell information om min yoga och anmälningsformulär finns på min hemsida yogaenergi.se (https://www.yogaenergi.se/)

Varmt välkommen!

Eva Ågren Larsson