Helene

Auktoriserad Hudterapeut och ägare av Hudvis.

Jag har arbetat som hudterapeut sedan år 2000 och är utbildad undersköterska i botten. Jag älskar mitt yrke och drivs av att alltid vara uppdaterad inom det senaste för att du som kund alltid ska få den bästa behandlingen. När du lämnar Hudvis ska du alltid känna att du fått allt och lite till, ingenting lämnas åt slumpen och du ska vara hundra procent nöjd med den behandling jag utfört. Kvalitet är mitt främsta ledord vilket genomsyrar allting vad Hudvis står för.

Jag har under många år haft en tanke och dröm om att skapa en salong där hälsa ligger i fokus, på riktigt. Genom att kombinera hudvård med en sund livsstil kommer du att få fantastiska resultat i huden. Att gå till botten med orsaken istället för enbart behandla symptomen kommer att ge din hud en fantastisk vitalitet och lyster samtidigt som kropp och sinne hamnar i balans. Nu är jag både stolt och glad över att kunna erbjuda dig precis detta då jag ingått samarbete med kompetenta, färgsprakande och energigivande medarbetare inom yoga, ayurveda, näringsterapi, massage och akupunktur. Alla under samma tak!

Jag är bl.a utbildad inom Enerpeels, Dermapen (microneedling), epilering och diatermi, Dennis Gross Skin Care, Medik8, Image, Enerpeels och Shellac. Jag har också basmedicin som grund att stå på.