Helene

Auktoriserad Hudterapeut och ägare av Hudvis.

Jag har arbetat som hudterapeut sedan år 2000 och är utbildad undersköterska i botten. Jag älskar mitt yrke och drivs av att alltid vara uppdaterad inom det senaste för att du som kund alltid ska få den bästa behandlingen. När du lämnar Hudvis ska du alltid känna att du fått allt och lite till, ingenting lämnas åt slumpen och du ska vara hundra procent nöjd med den behandling jag utfört. Kvalitet och hållbarhet är mina främsta ledord vilket också genomsyrar allting vad Hudvis står för.

Jag har under många år haft en tanke och dröm om att skapa en klinik där hälsa ligger i fokus, på riktigt. Genom att kombinera hudvård med en sund livsstil kommer du att få fantastiska resultat i huden. Att gå till botten med orsaken istället för enbart behandla symptomen kommer att ge din hud vitalitet och lyster samtidigt som kropp och sinne hamnar i balans. Både ett mentalt och fysiskt välbefinnande är viktiga byggstenar för en optimal hälsa.

Jag har lång erfarenhet inom avancerad hudvård vilket innebär att jag kan erbjuda dig som kund problemlösande behandlingsupplägg med hållbara och långsiktiga resultat. Genom att arbeta med de främsta behandlingsmetoderna och märkena på marknaden, kan jag med god framgång hjälpa dig med hudproblematik såsom rosacea, akne och pigmentering.

Jag är bland annat utbildad inom Dermapen (microneedling), kryoterapi, keemisk peeling, prx-T33, epilering, diatermi (kärlbehandling) och näringslära. Jag har också basmedicin som grund att stå på.

Mitt yrke är min passion och drivkraft och jag älskar att driva företaget framåt. Utöver det älskar jag god mat och champagne varför jag gärna tillbringar helgerna med att laga mat tillsammans med familjen till tonerna av jazz eller avnjuta en tre rätters middag och ett glas bubbel på en härlig restaurang. Eller varför inte en hotellövernattning med hotellfrukost på mitt favorit hotell… För att hämta energi försöker jag att landa på yogamattan några gånger i veckan, ta en promenad eller bara göra ingenting alls!