Jenny Torstensdotter – Lilla Yogastudion

Lilla Yogastudion

Under hösten utvidgar vi vår verksamhet, dels med fyra nya lärare men även med att leda klasser på Hudvis som Helené driver med sina kollegor. Tillsammans skapar vi rum för välmående och utveckling framåt.

Lilla Yogastudion öppnade för ett år sedan på Vasavägen 13 och där erbjuder vi klasser under dag- och kvällstid. Studion drivs av Jenny och Fredrik som arbetat många år med yoga och meditation. Främst inom Kundalinitraditionen. På senare år har de fått upp ögonen på Yinyogan och hur den lätt knyts till både den traditionella kinesiska medicinen och principerna bakom mindfulness.

På Hudvis kommer vi erbjuda en blandkurs på 15 tillfällen. Till skillnad från alla andra ställen får du prova på allt från stilla, meditativt till fysisk yoga i en och samma kurs. Det bästa är att ALLA kan vara med, klassen görs efter deltagarens kapacitet. Läraren kommer ge alternativ både får lättare och svårare asanas (positioner) om det behövs. Kursen går onsdagar 18.00-19.15. Läs gärna mer om yogaformerna och aktuella lärare på www.lillayogastudion.se

Fredag 11.30-12.30 kommer Jenny till Hudvis och kör Lunchyogan. En populär klass på Lilla Yogastudion där du får mjuka upp kroppen, lugna ner dig efter förmiddagens bestyr och ladda inför eftermiddag, kväll. En stunds paus mitt på dagen.

Jenny är diplomerad inom Kundalini-, Medi- och yinyoga och har många års erfarenhet av att leda klasser. Hon kommer guida dig med andning och till att släppa prestationen en stund.