Katja Ektsröm

Katja Ekström heter jag och jag har utövat yoga i 8 år. Jag är utbildad lärare i yinyoga , yoga nidra, barnyoga och Dao yinyoga.

I mina yinyogapass möts yoga och mindfullnes, kropp och sinne. För mig handlar yoga om att landa o att bli mjukare i kropp o själ.
Jag började yoga när jag hade skadat båda mina fötter o hade ett stressigt livspussel. Jag kunde inte fortsätta med träningsformen jag höll på med då utan fick börja leta efter något nytt.

Det var med tveksamma steg jag entrade yogasalen, jag var rädd för det lugna o stillsamma i yinyogan o jag fick verkligen kämpa en hel termin innan det vände. Idag är yinyogan mitt livselixir, min stund för återhämtning o balansering av kropp o sinnet. Jag har även lärt mig att acceptera och omfamna det jag möter, min dagsform, oavsett vilken den är. Alla delar får finnas, jag behöver inte strida med mig själv.

Nu vill jag som yinyogalärare ge vidare kraften och möjligheterna att vila och utvecklas med yoga. Jag ser fram emot att få landa tillsammans med er på var sin matta.

Vi kommer att hålla positionerna lite längre och möta kroppens motstånd, mjukna o djupna i stretch. Ni går ifrån passet med en mjukare kropp o ett lugnare sinne, redo att möta livet.

Måndagar 19-20:15
Fredagar 16-17:15

Frågor och bokningar: 070-2503718

katja.ekstrom@yahoo.se
Instagram: katjasyinyoga

Välkomna!
Katja