Sofie Jakobsson

Efter att ha utövat Kundaliniyoga under många år ville jag, mest för min egen skull, fördjupa mina kunskaper i Yoga. Så 2010-2011 genomförde jag instruktörsutbildningen här i Linköping och blev därmed internationellt certifierad lärare i Kundaliniyoga och meditation. Under utbildningens gång kände jag att det här vill jag dela med mig av till andra. Under hösten 2017 kompletterade jag min utbildning med en kurs i medicinsk yoga och nu införlivar de kunskaperna i mina pass.

Yoga är inte mitt levebröd. Till vardags jobbar jag som flygledare i Linköping och Norrköping. Mitt i livet, väl medveten om livets alla prövningar, har jag Yogan att tacka för mycket. För elva år sedan genomlevde jag en kris när min hälsa sviktade. Yogan hjälpte mig att lyssna till mitt innersta och bli mer intuitiv och framför allt hjälpte Yogan mig att hantera den enorma stress situationen skapade. Yogan var sedan, efter viss anpassning, perfekt som rehabiliteringsträning. Jag vill dela med mig av vad yogans alla möjligheter och det är en glädje att nu se andra upptäcka Kundaliniyoga och vad den har att ge.

Jag håller två pass på söndagskvällar hos Hudvis och nya som gamla yogis är varmt välkomna!

Har du frågor når Du mig på tfn: 0768-681084 eller mail: info@rinyoga.se. Det finns mer information på min hemsida rinyoga.se