Akupunktur

Det finns många tillstånd i kroppen som kan lindras eller botas med akupunktur. Hur då? Jo, för i den traditionella kinesiska medicinen har man ett holistiskt sätt att se på människan. En helhetssyn. Allt hänger ihop. Det finns inga skarpa gränser mellan den fysiska kroppen, själen och psyket. Och det är så man jobbar med akupunkturen, man ser samspelet och kroppens strävan efter att upprätthålla en balans. Och det är just vid dessa olika sorters obalanser som akupunktören kommer in med nålar, koppar*, kinesisk massage och hälsoråd för att försöka hitta balansen igen. Människan har ett fantastiskt självläkande system. Och det här systemet kan behöva en puff i rätt riktning för att komma på banan igen. ALLA har en självläkande förmåga och det är mitt jobb som akupunktör att se till att den stärks.

*koppar är en av behandlingsmetoderna. De är av glas eller gummi som man har skapat ett undertryck i och därför sitter fast på kroppen. Man använder det på akupunktur punkterna eller till massage, främst på ryggen.

Tid: 60 min Pris: 600:-

Andningskurs på Hudvis

Att andas rätt kan tyckas vara den naturligaste sak i världen, men är inte lätt om man har tappat bort den pga. av till exempel stress, och det kan vara svårt att hitta tillbaks till den. Men det går, och nu kör vi igång en andningskurs på Hudvis. För dig som är stressad, pressad eller bara allmänt nyfiken. Måndagar kl 08.00 eller tisdagar kl 18.00 i lokalen på Göran Dyks gata 5. Fem gånger där plus en gång utomhus. Om det är så att gruppen tycker att man skulle vilja köra några gånger till finns det utrymme för det i almanackan. Kostnad 550 kronor. (vid förlängning 100 kronor per gång) Terminsstart måndag 11/1-2016 samt tisdag 12/1.

Anmälan görs till Hudvis tel:013-132121 eller till malin.moldvik@telia.com, mobnr: 0705 758400.

Varmt välkommen!

Malin Moldvik akupunktör på Hudvis

DSC_3549