Ansiktsbehandlingar

Innan du bokar din tid, ta dig någon minut och läs igenom texten nedan!

På Hudvis är vi experter på hud. Vi behandlar med stor framgång hudproblematik såsom akne, pigmenteringar, känslig hud och rosacea. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet varför vi kan erbjuda dig de mest innovativa och mest säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Därför konsulterar vi tillsammans vilka behandlingsprodukter som är lämpligast för dig när du kommer på din bokade tid. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu. Utifrån dina önskemål gör terapeuten ett behandlingsupplägg för att uppnå ett hållbart och långsiktigt resultat och för att möta morgondagens krav på effektiva och resultatinriktade behandlingar. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinsk perspektiv.

För önskvärt resultat och för att du som kund ska bli nöjd är det därför av yttersta vikt att du följer terapeutens rekommendation av behandlingsupplägg och användning av produkter för hemmabruk. Detta för att även minimera risken för onödiga sidoeffekter.

Vi avsätter alltid 30 min extra när du bokar din tid. Allt för att slippa löpande band känsla!
Kom gärna 15 min innan bokad tid för att fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro.

Bokningspolicy

Våra tider är mycket efterfrågade. Därför har vi en regel som innebär att avbokning eller ombokning av tid måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid för att vi ska hinna fylla en eventuell lucka. Tid som inte avbokats/ombokats debiteras därför med hela behandlingskostnaden. Vid uppvisande av sjukintyg makuleras självklart fakturan.  I samband med att du bokar din tid hos oss godkänner du denna regel. Du ansvarar själv för att skriva ner din bokning enligt avtalad tid. Du får även en påminnelse av din tid via mail dagarna innan. Får du ändrade kontaktuppgifter är det ditt ansvar som kund att meddela oss om detta. Då vi på Hudvis vill erbjuda dig och andra kunder på kliniken en lugn och harmonisk miljö ser vi gärna att att du lämnar barn och husdjur hemma när du kommer på din behandling.

Hudkonsultation

Med professionell hjälp av en hudterapeut får du kunskap om vad som passar bäst för just din hud. Då huden speglas av din livsstil och hälsotillstånd ser vi även våra hudanalyser ur ett näringsmedicinskt perspektiv. Vi ser till varje kunds unika förutsättningar, behov och mål för att sedan utifrån det göra en behandlingsplan. När du kommer till konsultationen gör vi en grundlig rengöring och hudanalys av huden som sedan avslutas med serum och creme efter hudens behov.

Tid: 45min Pris 495:-

Hudkonsultation Online

Med professionell hjälp av en hudterapeut via ett videosamtal får du kunskap och svar om vad som passar bäst för just din hud. Vi rekommenderar produkter och eventuella behandlingsupplägg. Vi bestitter även den unikt sammansatta kompetensen hudterapeut och hudläkare varför vi kan slussa dig vidare om något behöver bedömas av vår hudläkare Karin Davidsson.

All information du behöver inför konsultationen skickas till dig via mail när du gjort din bokning. När du bokat ska du ladda hem appen Zoom (kostnadsfri)

Efter konsultationen skickar vi dig ett mail med det upplägg vi rekommenderat dig. Vi skickar dig givetvis dig de produkter du önskar beställa i samband med konsultationen. På Hudvis är vi mycket noggranna med uppföljning då vi är måna om att du ska få ett så bra och hållbart resultat som möjligt. Därför kommer vi att återkoppla till dig några veckor efter konsultationen.

Tid: 20min Pris 295:- 

HUDVIS Signaturbehandlingar

Lift & Glow

Avancerad ansiktsbehandling som är baserad på ett tre-stegs ampull system. Vi arbetar med en kemisk peeling av glykolsyra med E och F-vitamin och efterföljande näringsgivande ampull. Behandlingen avslutas med en högteknologisk mask samt omedelbart uppstramande anti-age ampull. I behandlingen ingår även porrengöring samt lättare massage.

En unik signaturbehandling som ger ett hållbart resultat av genast uppstramad hud samtidigt som fukten ökar i huden och en helt ny lyster kommer fram. Perfekt om huden känns trött och glåmig. Ultimat som regelbunden behandling för optimal hudkondition året om. Passar alla hudtyper.

Tid: 60min Pris: 1895:-

Mesoeclat – Superpeelen

Mesoeclat® är en resultatrik hudföryngrande behandling med omedelbart gensvar från din hud. Denna kliniska behandling återskapar hudens spänst och lyster. En följd av detta är en förbättrad hudton, bevisad minskning av rynkor och fina linjer samt kraftigt mjukgörande. Mesoeclats huvudsyfte är att stimulera hudens naturliga försvar för att effektivt motverka de faktorer som påskyndar den fysiologiska hudåldringsprocessen.

Behandlingen innehåller rengöring, Mesoeclat kemisk peeling,  Mesoeclat ampull som innehåller kraftiga antioxidanter och mjukgörare. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask och därefter Mesoeclat kräm.

Mesoeclát kan göras som enstaka behandling eller i kur om fem behandlingar med ca 14 dagars mellanrum. För att optimera resultatet kan vi välja att slussa en specialkomponerad ampull/vial efter just din huds unika behov med Dermapen.

Tid: 45min Pris: 2395:-  

O2 Lift

O2 Lift behandlingen även kallad ”Red Carpet Treatment” är den ultimata behandlingen för den som vill ha en lyxig behandling som ger mycket lyster och fukt – perfekt inför ett speciellt tillfälle. Behandlingen följer fem steg där vi tillför syre till huden samtidigt som vi arbetar med växtbaserade stamceller, peptider och enzymer. Resultatet blir en uppfräschad hud med mycket lyster och fukt.

Tid: 45min Pris: 1495:-

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Klassisk

En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny vitalitet och lyster. Här använder vi klassiska produkter som passar alla. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, djuprengöring av porer, lättare massage samt avslutande ansiktsmask. Brynformning ingår.

Tid: 60- 75min Pris: 1295:-

Ansiktsbehandling Klassisk Lyx

För dig som vill ha en lite längre och lyxigare behandling och en ordentlig genomgång av huden. Detta är en klassisk ansiktsbehandling med klassiska produkter som passar alla. Här ingår rengöring, hudanalys, tvåstegspeeling, ånga, djuprengöring av porer, serum, massage av ansikte, hals och dekolletage, avslutande mask samt brynformning.

Tid: 75- 90min Pris: 1595:-

Porrengöring (ungdom upp till 20 år)

En djuprengörande behandling som ger huden en ordentlig uppfräschning med ny lyster. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, djuprengöring av porerna som avslutas med en renande och antibakteriell mask.

Tid: 45min Pris: 995:-

Avancerad hudvård med klinisk inriktning

Avancerade korrigerande behandlingar med bestående dermatologiska resultat. Här arbetar vi alltid med  högkoncentrerade och potenta produkter från vårt breda behandlingssortiment. Vi gör alltid ett behandlingsupplägg efter din huds unika behov där behandlingarna ger ett mer hållbart och långsiktigt resultat. För dig som vill ta din hudvård till en helt ny nivå.

Ansiktsbehandling Avancerad 

Här använder vi medicintekniska produkter och konsulterar tillsammans vilken behandling som är lämpligast för dig just nu.

Vi kan utföra lymfdränage med vakumsug som dränerar bort överflödig vätska samt ökar cirkulationen, polering och djuprengöring av porer om så krävs. Vi kan även välja att ånga huden, utföra djuprengöring av porer samt applicera passande kemisk peeling. Utifrån vilken av ovan nämnda behandlingsmetoder som blir aktuell kan vi välja att avsluta med ansiktsmassage eller radiofrekvens för att trigga kollagenet i huden. I behandlingen ingår alltid skalpmassage. Behandlingarna avslutas alltid med en lugnande, återfuktande mask. Brynformning ingår.

Tid: 75- 90min Pris: 1695:-

Kemisk peeling inkl. hals 

Genom att applicera kemisk peeling på huden (pensling) får den ökad lyster, jämnare hudstruktur med ett omedelbart resultat som både syns och känns. Vi behandlar ungdomar, fet/akne benägen hud, åldrad hud, solskadad/pigmenterad hud och rosacea samt känslig hud. Behandlingsupplägg och val av peel görs i samråd med din terapeut utifrån dina önskemål och din huds unika behov.

Tid 45min Pris:1695:-
10% rabatt vid kur om minst 3 behandlingar. 

Kemisk peeling inkl. hals och dekolletage

Tid 45min Pris:1995:-
10% rabatt vid kur om minst 3 behandlingar. 

Kemisk Peeling Djupgående/Avancerad

Tid 45min Pris: från 1995:-

Cosmelan

Cosmelan är en effektiv behandling mot pigmenteringar som arbetar med att påverka melanin produktionen och på så vis motverkar pigmenteringar i ansiktet – en världsledande behandling inom pigmenteringar. Huden återtar sin naturliga lyster, ton och struktur.

Det finns olika typer av pigmenteringar och dess uppkomster kan variera högst individuellt. Cosmelan är en fungerande behandling på bland annat melasma, åldersfläckar och postinflammatoriska hyperpigmenteringar.

Cosmelan är en två-stegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och steg två är en hemma behandling som du som kund fortsätter med hemma. Detta upplägg gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Pris: 6500:- inkl. 2 behandlande krämer och ett solskydd. Konsultation och återbesök ingår i priset.

Kemisk peel ryggbehandling

En djuprengörande och exfolierande behandling speciellt utformad för acne och comedoner på ryggen. För bästa behandlingsresultat rekommenderas att göra en kur om 5 behandlingar.

Tid: 45min Pris: 1995:-

TCA (Triklorättiksyra)

 Pris från: 2500:- 

Nedan följer en mer utförlig beskrivning av kemiska peels:

Ordet ”Peel” betyder att skala, flaga eller fjälla av. Behandlingen syftar till att dels ge en omedelbar ”skada” på huden med syfte att ge en hudslipande effekt som jämnar ut hudens struktur och ger lyster samtidigt som en serie kedjereaktioner startar som i sin tur förbättrar/föryngrar huden genom olika vävnadsstimulerande processer.

Historik

Kemiska Peels, som trots sitt ”kemiska namn” ofta har sitt ursprung ur den biologiska världen, har lång historik. De beskrivs redan för 3500 år sedan då Cleopatra badade i åsnemjölk och har på senaste tiden ökat i popularitet då de levererar ”Maximala resultat på minimal tid”. Peelsen har sitt ursprung ur bl.a. Mjölk (Mjölksyra), Socker (Glycolsyra AHA), Vinäger (Pyrodruvsyra), etc och var Peel har specifika egenskaper att förbättra hudens kvalitet och föryngra hudens struktur.

Vad kan kemiska peels åstadkomma?
Kemiska peelingar gör det möjligt att effektivt förbättra en rad synliga och djupare problem i huden så som t.ex.

-Hudens textur och lyster
-Rynkor och fina linjer
-Ojämnheter och defekter i pigment
-Rosacea – både inflammatorisk typ och känslig hy
-Fet hy och comedoner
-Solskador
-Torr hud genom ökad vattenbindande förmåga
-Ökad collagen stimulering för fasthet och hudföryngring
-Acne

Olika Peels jobbar på olika sätt i huden och det är oftast möjligt att hitta en Peel eller Peeling-kombination till vart hudproblem. På så sätt skräddarsys behandlingarna för olika individuella förutsättningar och där man tar hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället. Behandlingarna görs antingen som enskilda behandlingar eller upprepas såsom en kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte. Den positiva effekten som kemiska peels ger, ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande utveckling av huden.

Behandlingarna är alltid mycket kraftfulla varför det är av yttersta vikt att alltid följa instruktioner från behandlaren. För- och efterbehandling med adekvat hudvård ger mindre risk, bättre läkning och bättre/ökad effekt av behandlingen. Använd alltid solskydd (Spf 50) under behandlingen och 30 dagar efter avslutad kur.