Ansiktsbehandlingar

Innan du bokar din tid, ta dig någon minut och läs igenom texten nedan!

Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Därför konsulterar vi tillsammans vilka behandlingsprodukter som är lämpligast för dig när du kommer på din bokade tid. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu. Utifrån dina önskemål gör terapeuten ett behandlingsupplägg för att uppnå ett hållbart och långsiktigt resultat och för att möta morgondagens krav på effektiva och resultatinriktade behandlingar. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinsk perspektiv.

För önskvärt resultat och för att du som kund ska bli nöjd är det därför av yttersta vikt att du följer terapeutens rekommendation av behandlingsupplägg och användning av produkter för hemmabruk. Detta för att även minimera risken för onödiga sidoeffekter.

Vi avsätter alltid 30 min extra när du bokar din tid. Allt för att slippa löpande band känsla!
Kom gärna 15 min innan bokad tid för att fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro.

Bokningspolicy
Våra tider är mycket efterfrågade. Därför har vi en regel som innebär att avbokning eller ombokning av tid måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid för att vi ska hinna fylla en eventuell lucka. Tid som inte avbokats/ombokats debiteras därför med hela behandlingskostnaden. Vid uppvisande av sjukintyg makuleras självklart fakturan.  I samband med att du bokar din tid hos oss godkänner du denna regel.
Då vi på Hudvis vill erbjuda dig och andra kunder på kliniken en lugn och harmonisk miljö ser vi gärna att att du lämnar barn och husdjur hemma när du kommer på din behandling såvida det inte är ditt barn som har en tid bokad hos någon av oss.  

Näringsmedicinsk hudkonsultation

Med professionell hjälp av en hudterapeut får du kunskap om vad som passar bäst för just din hud. Då huden speglas av din livsstil och hälsotillstånd ser vi även våra hudanalyser ur ett näringsmedicinskt perspektiv. Vi ser till varje kunds unika förutsättningar, behov och mål för att sedan utifrån det göra en behandlingsplan. När du kommer till konsultationen gör vi en grundlig rengöring och hudanalys av huden som sedan avslutas med serum och creme efter hudens behov.

Tid: 45min Pris 495:-

HUDVIS Signaturbehandlingar

Lift&Glow

Avancerad ansiktsbehandling som är baserad på kemisk peeling av glykolsyra med E och F-vitamin följt av nedslussning av individuellt anpassad ampull med Dermapen. Behandlingen avslutas med en högteknologisk mask samt omedelbart uppstramande anti-age ampull. Skalp- och nackmassage ingår.
En unik signatur behandling som ger ett hållbart resultat av genast uppstramad hud samtidigt som fukten ökar i huden och en helt ny lyster kommer fram. Perfekt inför fest/bröllop eller om huden känns trött och glåmig. Ultimat som regelbunden behandling för optimal hudkondition året om. Passar alla hudtyper och kan utföras var 4:e vecka.

Tid: 60min Pris: 1995:-

Inkl. porrengöring Pris: 2295:-

 

Mesoeclat – Superpeelen

Mesoeclat® är en resultatrik hudföryngrande behandling med omedelbart gensvar från din hud. Denna kliniska behandling återskapar hudens spänst och lyster. En följd av detta är en förbättrad hudton, bevisad minskning av rynkor och fina linjer samt kraftigt mjukgörande. Mesoeclats huvudsyfte är att stimulera hudens naturliga försvar för att effektivt motverka de faktorer som påskyndar den fysiologiska hudåldringsprocessen.

Behandlingen innehåller rengöring, Mesoeclat kemisk peeling,  Mesoeclat ampull som innehåller kraftiga antioxidanter och mjukgörare. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask och därefter Mesoeclat kräm.

Mesoeclát kan göras som enstaka behandling eller i kur om fem behandlingar med ca 14 dagars mellanrum. För att optimera resultatet kan vi välja att slussa en specialkomponerad ampull/vial efter just din huds unika behov med Dermapen.

Mesoeclat Tid: 45min Pris: 2595:-  

Mesoeclat och Dermapen Tid: 60min Pris: 3995:-

Pris: 2195:-/behandling (2995:-/behandling med Dermapen)  vid kur om 5ggr inkl. Mesoeclat kräm till  ett värde av 1695:-

 

Anti-age kur i fyra dimensioner

Energy C – Collagen 360° –  Stem Cell – Radiance DNA

Ett professionellt och kliniskt framtagen behandlingsupplägg i kur där kuren baseras på din hudålder. Hudens ålder påverkas av både endogena och exogena faktorer. Endogena faktorer är genetik och ålder medan exogena faktorer är exempelvis kost, väder/temperatur och livsstil.  Terapeuten konsulterar i vilket stadie din hud befinner sig i och väljer därmed att behandla den med Vitamin C, Collagen, Stam celler från gröna äpplen eller det unika komplexet Radiance DNA.

De 4 dimensionerna är kraftfulla och effektiva behandlingspaket som arbetar med att förebygga åldrandet genom spänst, ge kraftiga protein och antioxidanter till huden samt minimerar fina linjer och mimiska linjer. Kurerna arbetar även effektivt med att reparera och regenerera din hud. Du kan även välja en längre behandling på 75min där porrengöring ingår.

Tid: 75min Pris: 1895:- (inkl. porrengöring)

Tid: 45min Pris: 1695:-/behandling. Vid köp av helt behandlingspaket om 5 behandlingar ingår tillhörande creme.

Inklusive inslussning med Dermapen Pris: 2495:-/behandling 

 

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling klassisk

En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny vitalitet och lyster. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, djuprengöring av porer, massage samt avslutande ansiktsmask. Brynformning ingår.

Tid: 60min Pris: 1195:-

 

Porrengöring (ungdom)

En djuprengörande behandling som ger huden en ordentlig uppfräschning med ny lyster. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, djuprengöring av porerna som avslutas med en renande och antibakteriell mask.

Tid: 45min Pris: 995:-

 

Ansiktbehandling Lyx 60min 

Här ingår rengöring, ånga och djuprengöring av porer, lättare kemisk peeling unikt anpassad efter ditt hudtillstånd, serum/booster, ansiktsmassage och specialmask. Brynformning ingår.

Pris:1495:-

 

Ansiktsbehandling Lyx 90min

För dig som vill ha en lite längre och lyxigare behandling och en ordentlig genomgång av huden. Här ingår hudanalys, rengöring, ånga, djuprengöring av porer, mekanisk och  lättare kemisk peeling unikt anpassad efter ditt hudtillstånd, serum/booster, skalpmassage, ansiktsmassage och specialmask. Brynformning ingår.

 Pris: 1595:-

 

 

Behandlingar med klinisk inriktning

Avancerade korrigerande behandlingar med bestående dermatologiska resultat. Här arbetar vi alltid med  högkoncentrerade och potenta produkter från Mesoestetics breda behandlingssortiment. Vi gör alltid ett behandlingsupplägg efter din huds unika behov där behandlingarna ger ett mer hållbart och långsiktigt resultat. För dig som vill ta din hudvård till en helt ny nivå.

 

Kemisk peel inkl. hals och dekolletage

Genom att applicera kemisk peeling på huden (pensling) får den ökad lyster, jämnare hudstruktur med ett omedelbart resultat som både syns och känns. Vi behandlar ungdomar, fet/akne benägen hud, åldrad hud, solskadad/pigmenterad hud och rosacea samt känslig hud. Behandlingsupplägg och val av peel görs i samråd med din terapeut utifrån dina önskemål och din huds unika behov.

Tid 45min Pris:1695:-
Tid 30min Pris: 1395:-/behandling vid kur om 5 ggr

 

Cosmelan

Cosmelan är en effektiv behandling mot pigmenteringar som arbetar med att påverka melanin produktionen och på så vis motverkar pigmenteringar i ansiktet – en världsledande behandling inom pigmenteringar. Huden återtar sin naturliga lyster, ton och struktur.

Det finns olika typer av pigmenteringar och dess uppkomster kan variera högst individuellt. Cosmelan är en fungerande behandling på bland annat melasma, åldersfläckar och postinflammatoriska hyperpigmenteringar.

Cosmelan är en två-stegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och steg två är en hemma behandling som du som kund fortsätter med hemma. Detta upplägg gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Pris: 5500:- inkl. 2 behandlande krämer. Konsultation och återbesök ingår i priset.

 

Acne peel system

Acne peel system är en mycket effektiv och kraftfull behandling för acnebenägen och sebboroisk hud på klinik som ges i kombination med en serie produkter för hemmabruk. Behandlingen görs alltid i kur om minst tre behandlingar. Applikationsområden: Ansikte, bröst och rygg (inte alla samtidigt)

Pris: 4495:- (Tre behandlingar inkl. två hudvårdande produkter till ett värde av 770:-)
Extra behandling: 1395:-

 

Kemisk peel ögonlinje

Speciellt utformad för området kring ögonlinjen. För bästa resultat rekommenderar vi en kur om 5 behandlingar för önskvärt resultat.

Pris: 1295:-
Pris: 1095:-/behandling vid kur om 5 ggr

 

Kemisk peel ryggbehandling

En djuprengörande och exfolierande behandling speciellt utformad för acne och comedoner på ryggen. För bästa behandlingsresultat rekommenderas att göra en kur om 5 behandlingar.

Tid: 45min Pris: 1995:-
Pris: 1595:-/behandlings vid kur om 5 ggr

 

TCA

Ansikte Pris: 3900:-
Enstaka fläckar Pris: 1500:-

 

Nedan följer en mer utförlig beskrivning av kemiska peels:

Ordet ”Peel” betyder att skala, flaga eller fjälla av. Behandlingen syftar till att dels ge en omedelbar ”skada” på huden med syfte att ge en hudslipande effekt som jämnar ut hudens struktur och ger lyster samtidigt som en serie kedjereaktioner startar som i sin tur förbättrar/föryngrar huden genom olika vävnadsstimulerande processer.

Historik

Kemiska Peels, som trots sitt ”kemiska namn” ofta har sitt ursprung ur den biologiska världen, har lång historik. De beskrivs redan för 3500 år sedan då Cleopatra badade i åsnemjölk och har på senaste tiden ökat i popularitet då de levererar ”Maximala resultat på minimal tid”. Peelsen har sitt ursprung ur bl.a. Mjölk (Mjölksyra), Socker (Glycolsyra AHA), Vinäger (Pyrodruvsyra), etc och var Peel har specifika egenskaper att förbättra hudens kvalitet och föryngra hudens struktur.

Vad kan kemiska peels åstadkomma?
Kemiska peelingar gör det möjligt att effektivt förbättra en rad synliga och djupare problem i huden så som t.ex.

-Hudens textur och lyster
-Rynkor och fina linjer
-Ojämnheter och defekter i pigment
-Rosacea – både inflammatorisk typ och känslig hy
-Fet hy och comedoner
-Solskador
-Torr hud genom ökad vattenbindande förmåga
-Ökad collagen stimulering för fasthet och hudföryngring
-Acne

Olika Peels jobbar på olika sätt i huden och det är oftast möjligt att hitta en Peel eller Peeling-kombination till vart hudproblem. På så sätt skräddarsys behandlingarna för olika individuella förutsättningar och där man tar hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället. Behandlingarna görs antingen som enskilda behandlingar eller upprepas såsom en kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte. Den positiva effekten som kemiska peels ger, ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande utveckling av huden.

Behandlingarna är alltid mycket kraftfulla varför det är av yttersta vikt att alltid följa instruktioner från behandlaren. För- och efterbehandling med adekvat hudvård ger mindre risk, bättre läkning och bättre/ökad effekt av behandlingen. Använd alltid solskydd (Spf 50) under behandlingen och 30 dagar efter avslutad kur.