Ansiktsbehandlingar

Innan du bokar din tid, ta dig någon minut och läs igenom texten nedan!

Är du ny kund rekommenderar vi dig att boka en konsultation eller vår ansiktsbehandling START.

På Hudvis är vi experter på hud och på de olika behandlingsupplägg och produkter du behöver för att nå dina mål! Vi behandlar med stor framgång hudproblematik såsom akne, pigmenteringar, känslig hud och rosacea. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet varför vi kan erbjuda dig de mest innovativa och mest säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Därför konsulterar vi tillsammans vilken behandling och vilka behandlingsprodukter som är lämpligast för dig när du kommer på din bokade tid. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu. Utifrån dina önskemål gör terapeuten ett behandlingsupplägg för att uppnå ett hållbart och långsiktigt resultat och för att möta morgondagens krav på effektiva och resultatinriktade behandlingar. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinsk perspektiv.

För önskvärt resultat och för att du som kund ska bli nöjd är det därför av yttersta vikt att du följer terapeutens rekommendation av behandlingsupplägg och användning av produkter för hemmabruk. Detta för att även minimera risken för onödiga sidoeffekter.

Vi besitter även den unikt sammansatta kompetensen hudterapeut och hudläkare varför vi kan slussa dig vidare om något behöver bedömas av vår hudläkare Karin Davidsson.

Vi avsätter alltid 30 min extra när du bokar din tid. Allt för att slippa löpande band känsla!
Kom gärna 15 min innan bokad tid för att fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro.

 

Bokningspolicy

Våra tider är mycket efterfrågade. Därför har vi en regel som innebär att avbokning eller ombokning av tid måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid för att vi ska hinna fylla en eventuell lucka. Tid som inte avbokats/ombokats debiteras därför med hela behandlingskostnaden. Vid uppvisande av sjukintyg makuleras självklart fakturan.  I samband med att du bokar din tid hos oss godkänner du denna regel. Du ansvarar själv för att skriva ner din bokning enligt avtalad tid. Du får även en påminnelse av din tid via mail dagarna innan. Får du ändrade kontaktuppgifter är det ditt ansvar som kund att meddela oss om detta. Då vi på Hudvis vill erbjuda dig och andra kunder på kliniken en lugn och harmonisk miljö ser vi gärna att att du lämnar barn och husdjur hemma när du kommer på din behandling.

Hudkonsultation

Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja investera i sin hudhälsa!

Vid vår första träff får du fylla i ett gediget konsultationskort och  berätta om vilka resultat du vill uppnå. Vi bestämmer sedan din nuvarande hudhälsa för att utvärdera och identifiera olika problemområden. Utifrån dina förutsättningar, behov och mål etablerar vi sedan ett optimerat behandlingsprogram och produktupplägg som passar just dig. Då huden speglas av din livsstil och hälsotillstånd ser vi även våra hudanalyser ur ett näringsmedicinskt perspektiv. Alla våra behandlingsupplägg är alltid sammansatta efter just dig och din huds unika behov. Vid konsultationen ingår en grundlig rengöring av huden som sedan avslutas med serum, creme och solskydd.

Tid: ca 45min Pris 650:

START

Första gången på Hudvis?
Då är det denna behandling du ska välja! Här ingår även konsultationen enligt ovan. Utifrån den formas sedan din behandling och din nya hudresa börjar. Här får du ett optimalt resultat redan vid ditt första besök.
Här är ett ax plock av vad vi kan jobba med: kemiska peels, ampuller, apparatur, djuprengöring av porer, special masker mm.
Dessa olika behandlingsmöjligheter är en bra start för att ge resultat såsom  hudföryngring, förbättrad hudhälsa, fräschör, klar hud, stimulering av kollagentillväxt, spänst, jämnare hudton, lyster, minskade porer .

Tid: Ca 2h Pris: 1895:-

Lift & Glow – Hudvis Signaturbehandling

En av våra mest hyllade och populära behandlingar. En kraftfull ansiktsbehandling som är baserad på ett tre-stegs ampull system. Vi arbetar med en kemisk peeling av glykolsyra med E och F-vitamin och efterföljande näringsgivande ampuller. Behandlingen avslutas med en högteknologisk mask samt omedelbart uppstramande anti-age ampull. I behandlingen ingår även porrengöring, lättare massage samt brynformning.

En unik behandling som ger ett hållbart resultat av genast uppstramad hud samtidigt som fukten ökar i huden och en helt ny lyster kommer fram. Perfekt om huden känns trött och glåmig eller inför ett speciellt tillfälle. Ultimat som regelbunden behandling för optimal hudkondition året om. Passar alla hudtyper.

Tid:  Ca 75min Pris: 1995:-

Ansiktsbehandling Klassisk Lyx

För dig som vill ha en lyxig klassisk behandling. Här använder vi klassiska produkter som passar alla. Här ingår rengöring, hudanalys, tvåstegspeeling, ånga, djuprengöring av porer, serum, massage av ansikte, hals och dekolletage och avslutande mask. Behandlingen individanpassas såklart efter dina förutsättningar, mål och behov. 

Tid: Ca 90min Pris: 1595:- – 1795:- (beroende av peel) 

Porrengöring 

En behandling med betoning på porrengöring. För dig med oren hud och mycket pormaskar. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, djuprengöring av porerna som avslutas med en renande och antibakteriell mask.

Tid: Ca 60min Pris: 1295:-

Avancerad hudvård med klinisk inriktning

Avancerade korrigerande behandlingar med bestående dermatologiska resultat. Här arbetar vi alltid med  högkoncentrerade och potenta produkter från vårt breda behandlingssortiment. Vi gör alltid ett behandlingsupplägg efter din huds unika behov där behandlingarna ger ett mer hållbart och långsiktigt resultat. För dig som vill ta din hudvård till en helt ny nivå.

Mesoeclat – Superpeelen

Mesoeclat® är en resultatrik hudföryngrande behandling med omedelbart gensvar från din hud. Denna kliniska behandling återskapar hudens spänst och lyster. En följd av detta är en förbättrad hudton, bevisad minskning av rynkor och fina linjer samt kraftigt mjukgörande. Mesoeclats huvudsyfte är att stimulera hudens naturliga försvar för att effektivt motverka de faktorer som påskyndar den fysiologiska hudåldringsprocessen. En riktig röda mattan peel!

Behandlingen innehåller rengöring, Mesoeclat kemisk peeling,  Mesoeclat ampull som innehåller kraftiga antioxidanter och mjukgörare. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask och därefter Mesoeclat kräm.

Mesoeclát kan göras som enstaka behandling eller i kur om fem behandlingar med ca 14 dagars mellanrum.

Tid: Ca 60min Pris: 2395:-

Antioxidant Power Treatment

En riktig POWER behandling som ger huden allt och lite till! Rengöring och djuprengöring av porerna med ånga. Här behandlar vi ansikte, hals och dekolletage med en uppstramade och återfuktande kombinationspeeling som passar alla hudtyper följt av högkoncentrerad c-vitamin och a-vitaminbooster. Sedan masseras huden med en värmande mask som plumpar upp, ökar cirkulationen och ger en rejält återfuktande effekt. Behandlingen avslutas med anpassat serum och en högkoncentrerad Retinol Creme samt SPF. Brynformning ingår

Tid: Ca 90min Pris: 1995:-

Kemisk peeling inkl. hals 

Genom att applicera kemisk peeling på huden (pensling) får den ökad lyster, jämnare hudstruktur med ett omedelbart resultat som både syns och känns. Vi behandlar ungdomar, fet/akne benägen hud, åldrad hud, solskadad/pigmenterad hud och rosacea samt känslig hud. Behandlingsupplägg och val av peel görs i samråd med din terapeut utifrån dina önskemål och din huds unika behov.

Tid: Ca 60min Pris: 1795:-
Kur: Vid kur om tre behandlingar erhåller du 30% rabatt vid din sista behandling

Kemisk peeling inkl. hals och dekolletage

Tid Ca 60min Pris: 1995:-
Kur: Vid kur om tre behandlingar erhåller du 30% rabatt vid din sista behandling

Kemisk Peeling Forte

En professionellt formulerad peeling designad för att reducera synligheten av fina linjer, ojämn hudtextur och andra ålderstecken. Peelingen ger huden en helt ny vitalitet och lyster. För dig som önskar en rejält hudföryngrande och uppfräschande effekt med få sidoeffekter.

Tid: Ca 45min Pris: 2295:-

TCA Soft 

En korrigerande, djupgående och mycket kraftfull behandling som genererar en hud med ny textur och klarhet.

Tid: Ca 45min Pris: 2795:-

Cosmelan

Cosmelan är en effektiv behandling mot pigmenteringar som arbetar med att påverka melanin produktionen och på så vis motverkar pigmenteringar i ansiktet – en världsledande behandling inom pigmenteringar. Huden återtar sin naturliga lyster, ton och struktur.

Det finns olika typer av pigmenteringar och dess uppkomster kan variera högst individuellt. Cosmelan är en fungerande behandling på bland annat melasma, åldersfläckar och postinflammatoriska hyperpigmenteringar.

Cosmelan är en två-stegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och steg två är en hemma behandling som du som kund fortsätter med hemma. Detta upplägg gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Pris: 6500:- inkl. 2 behandlande krämer och ett solskydd. Konsultation och återbesök ingår i priset.


Ryggbehandling

En djuprengörande och exfolierande behandling speciellt utformad för ryggen.

Tid: 45min Pris: 1995:-
Tillval vid ansiktsbehandling 995:-