DermapenTM var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över. Dermapen erbjuder Dig ett enkelt koncept men med anmärkningsvärda och effektfulla resultat. Behandlingen är en mekanisk form av fraktionerad laser som med få eller inga sidoeffekter ger effektiva och säkra behandlingar.

Varför ska du göra Din Dermapenbehandling hos oss på Hudvis?

Det finns många utövare av Dermapen på kliniker och salonger runt om i Sverige idag, med mycket varierande priser. På Hudvis är vi experter på hud och på just Dermapen. Vi behandlar med stor framgång hudproblematik såsom akne, pigmenteringar, känslig hud och rosacea. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet av microneedling och Dermapen varför vi kan erbjuda dig de mest innovativa och mest säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Varje kund är unik, din hud likaså. Vi lyssnar till vilka resultat du förväntar dig av behandlingen och ger dig ett unikt anpassat behandlingsupplägg utefter det. Vi avsätter alltid extra tid vid varje behandlingstillfälle vilket skapar utrymme för genomgång och frågor. Allt för att du ska få en så trygg behandling och upplevelse som möjligt.

Så innan du väljer att boka en Dermapen behandling, fråga din terapeut/behandlare efter erfarenhet och kompetens då detta har en enorm betydelse för resultatet av din behandling. Fråga även om utövaren har originalet Dermapen. Tyvärr finns det många oseriösa behandlare där ute som använder Dermapens varumärke men en annan penna. Dermapen säljer enbart till hudterapeuter, läkare och sjuksköterskor.

Hur fungerar det?

Enkelt beskrivet, orsakar DermapenTM en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Genom att maskinellt (automatisk vibrerande funktion) pierca vävnaden med 12 vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 1300 mikrokanaler i huden/sekund. När nålarna penetrerar vävnaden punkteras underliggande kärlstruktur vilket gör att röda blodkroppar tränger ut i omgivande vävnad och identifieras för att frigöra naturliga källor för tillväxt, reparation och kollagenstimulering. Även vita blodkroppar tränger ut och stimulerar immunförsvaret. Resultatet blir en naturlig stimulering för reparation och läknings-process genom en kaskad av signalsubstanser. Nybildning och omorganisering av collagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra, samt en normalisering av kärl- och pigmentförändringar. Microkanalerna ger ett ökat upptag av aktiva substanser vilket ger en effektiv preparatstimulering djupt nere i huden. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan.
Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t e x fraktionerad laser, men DermapenTM har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En DermapenTM-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Behandlingsmöjligheter

Dermapen skapar en reparations- och tillväxtstumulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

  • Rynkor och fina linjer
  • Slapp och åldrad hud
  • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)
  • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
  • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, Kirurgi mm)
  • Rodnad hy/kärl och Rosacea
  • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristning)
  • Stora porer

Behandling med Dermapen

Behandling med Dermapen sker med minsta möjliga obehag. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. En behandlingsplan görs efter dina önskemål, förväntningar och din huds specifika behov. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3 till 6 behandlingar. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Ur säkerhetssynpunkt och för önskvärt resultat är det av största vikt att du följer behandlarens rekommendationer vad gäller användning av produkter för hemmabruk.

Efter behandlingen

Läkningstiden efter genomförd behandling är kort, huden kommer att vara lite röd, likt solbränna, och lätt svullen upp till en vecka men redan efter 48 timmar kan make-up appliceras och du kan återgå till ditt arbete. Det är viktigt att du följer våra råd efter behandlingen. Eftersom vi reagerar olika på en behandling är det också viktigt att du lyssnar till kroppens signaler och anpassar dig efter dem.

 

Dermapen4

Dermapen Prova På Behandling
Har du inte testat Dermapen4 hos oss tidigare? Då kan du boka din FÖRSTA behandling till ett reducerat pris. Behandlingen börjar med en konsultation för att bestämma din nuvarande hudhälsa och utvärdera och identifiera problemområden. Behandlingen anpassas sedan efter dina förutsättningar, behov och mål. En lättare porrengöring ingår också i behandlingen.

Tid: Ca 90min Pris: 1995:-

Dermapen Avancerad Ansikte och hals 
Våra avancerade behandlingar är för dig som önskar det absolut bästa resultatet för din hud. Här arbetar vi med en unik sammansättning produkter för din huds behov just nu. Vi kan jobba partiellt med olika kemiska peelingar och inslussning av specialanpassade ampuller och vialer för att maximera resultatet för din hud. I priset ingår kemisk peeling och de specialanpassade ampuller som behövs för att uppnå ett optimalt resultat. Behandlingen avslutas med en högteknologisk sheet mask för att återfukta, lugna och återställa hudbarriären. Efteråt appliceras anpassat serum samt Dermapens enastående tonade creme, Cover Recover, med spf30.

Pris: 3300:- (Behandlingsintervall varannan till var 8:e vecka)

Dermapen Avancerad Ansikte inkl. hals & dekolletage samt handrygg
Pris: 4200:-  (Behandlingsintervall varannan till var 8:e vecka)

Ögonbehandling

Global Eyecon treatment är en professionell behandling som korrigerar rynkor, påsar och mörka ringar, pigmenteringar och försämrad elasticitet i det periokulära området. Med hjälp av en specialpeeling och inslussning av individuellt anpassad ampull med Dermapen, kan vi korrigera huden.

Föryngra & släta ut
För bästa resultat rekommenderar vi en kur om 6 behandlingar med tre veckors intervall.

Pris 1795:- / behandling
Pris 995:- / behandling, som tillägg vid Dermapen-behandling

Bokningspolicy
Våra tider är mycket efterfrågade. Därför har vi en regel som innebär att avbokning eller ombokning av tid måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid för att vi ska hinna fylla en eventuell lucka. Tid som inte avbokats/ombokats debiteras därför med hela behandlingskostnaden. Vid uppvisande av sjukintyg makuleras självklart fakturan.  I samband med att du bokar din tid hos oss godkänner du denna regel. Du ansvarar själv för att skriva ner din bokning enligt avtalad tid. Du får även en påminnelse av din tid via mail dagarna innan. Får du ändrade kontaktuppgifter är det ditt ansvar som kund att meddela oss om detta. 
Då vi på Hudvis vill erbjuda dig och andra kunder på kliniken en lugn och harmonisk miljö ser vi gärna att att du lämnar barn och husdjur hemma när du kommer på din behandling såvida det inte inte är ditt barn som har en bokad tid till någon av oss.