Kroppsbehandlingar

 

Deep Tissue Back Massage

En skön massageupplevelse med fokus på rygg, axlar och nacke. 
Perfekt avslappning där den behövs som mest. Kan varmt rekommenderas att inleda med inför en ansiktsbehandling.

Tid 30min Pris 595:-
Tillval vid ansiktsbehandling 450:-


Kroppsbehandling Lyx

En djupt utrensande behandling som stimulerar kroppens reningsfunktioner och ökar kroppens cirkulation och genomblödning.
Dröm dig bort medan du blir omhändertagen i en härlig inpackning där du behandlas med akupressurmassage i ansiktet och en ljuvlig skalpmassage för maximal avkoppling. En kombination av näringsrika alger och tång, reducerar uppkomsten av celluliter och minskar vätskeansamlingar i kroppen. Den ultimata reningskuren. Du får ny energi och en ny silkeslen hud. Du kan även välja en mer återfuktande kroppsinpackning för en torr och fuktfattig hud.

Tid 90min Pris 1495:-


Undergörande kroppspeeling

En djuprengörande peeling där din hud blir som ny.
En peelande behandling som avlägsnar döda hudceller, stimulerar cirkulationen och revitaliserar din hud som blir som ny. Efter en lätt torrborstning, ringlas en varm, lyxig olja över kroppen, som masseras in tillsammans med anpassad kroppspeeling. Huden blir rengjord på djupet, återfuktad och får en glödande fräschör och lyster. Avslutas med en återfuktande kroppscreme.

Tid 45min Pris 795:-


Ryggbehandling

En djuprengörande och exfolierande behandling speciellt utformad för acne och comedoner på ryggen. En kemisk peel används för att få ett mer djupgående och långvarigt resultat. För bästa behandlingsresultat rekommenderas att göra en kur om 5 behandlingar.

Tid: 45 min Pris: 1995:-
Pris: 1595:-/tillfälle vid kur om 5 behandlingar


Aromamassage 

En avslappnande helkroppsmassage där din kropp masseras med varma aromaoljor. 

Tid 60min Pris 795:-
Tid 90min Pris 1195:-

Hot Stone Massage

Tid 60min Pris: 895:-
Tid 90min 1195:-