SYNERGI +

SYNERGI PLUS behandlingar

Synergi Plus apparatur innehåller fyra olika behandlingstekniker som var för sig ger enastående resultat.

Med fyra olika teknologier rengörs huden på djupet, vi syresätter huden och ökar blodcirkulationen. Med hjälp av radiofrekvens får vi direkt uppstramning av huden och med ultraljudet reduceras fina linjer och rynkor. Vi rekommenderar en kur för att få ett långvarigt resultat. Vi gör alltid ett anpassat behandlingsupplägg efter dina önskemål och din huds unika behov.

SYNERGI PLUS DEEP CLEANSE 60MIN

I denna behandling använder vi oss av vi två Synergi plus teknologier.

Vi börjar med att rengöra huden på djupet med hjälp av vakuumsug i kombination med olika syror anpassade efter din huds unika behov.

Vi arbetar därefter med en aktiv kolsyretablett som blandas med gel utifrån din hudkondition vilket skapar en gynnsam reaktion i huden. Vi får ökad blodcirkulation och cellförnyelsen, vi syresätter huden och sänker pH-värdet som i sin tur leder till en frisk och strålande hud. I behandlingen ingår även en grundlig porrengöring som sedan avslutas med en kylande och lugnande mask.

Pris: 1595:-

SYNERGI PLUS PRO 75MIN

I denna behandling använder vi oss av tre Synergi plus teknologier.

De första två behandlingsmoment är samma som ovan.

Sedan, med hjälp av radiofrekvens värms huden upp. Då huden nått en temperatur på 40 graders värme triggas kollagenet och fibroblasterna i huden drar ihop sig och ett direkt lyft syns i ansiktet. Radiofrekvenser jobbar i hudens mellersta lager (dermis). Det gör behandlingen särskilt bra vid förlorad volym i ansiktet. Huden får en ökad cellförnyelse, blodcirkulationen ökar och slaggprodukter dräneras vilket gör att eventuella påsar under ögonen och svullnad reduceras.

Pris: 2395:-

SYNERGI PLUS ADVANCED 90MIN

Denna behandling är för dig som vill ha en riktigt lyxig och fulländad behandling.

Här använder vi oss av alla fyra Synergi plus teknologier.

Först utför vi de alla tre ovan beskrivna momenten.

Sedan, med hjälp av högfrekvent ultraljud, slussar vi in hyaluronsyra i huden för att få en djupgående återfuktande effekt. Ultraljudet genererar värme som skapar mellanrum mellan cellerna, påskyndar metabolismen i hudcellerna, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger en iögonfallande lyster. Behandlingen avslutas med en högteknologisk sheet mask.

Pris: 2895:-