Make-up

Hudvis professionella make-up artist Jenny Boman erbjuder alla former av make-up konsultationer, allt från en inspirerande vardagsmake-up till en fantastisk festmake-up och brud make-up

Make-up Konsultation

Konsultationen börjar med en skön avtvätt av ansiktet där vi tittar på din hud och gör en hudanalys. Sedan övergår konsultationen till en fullständig färganalys för bas, ögon och läppar. Efter analysen appliceras make-up specifikt utvald efter din hudtyp och önskemål.

Tid: 45 min
Pris: 595:-  (i samband med konsultations tillfället får du 20% rabatt på Maria Åkerberg Make-up)

 

Make-up Konsultation Lyx

Konsultationen börjar med en skön avttvätt av ansiktet där vi kollar på din hud och gör en hudanalys där hudtyp och behov bestäms. Sedan övergår konsultationen till en fullständig färganalys för bas make-up, ansiktsform, ögon och läppar. När färganalysen är färdig gör vi en specifik konsultation för ögonbrynen där vi färgar bryn och fransar samt utför en brynformning. Efter analysen appliceras make-up specifikt utvald efter din hudtyp och önskemål, här går vi även igenom applicerings teknik för att uppnå långvarig hållbarhet på make-upen. 

Tid: 60 min
Pris: 750:- (i samband med konsultationstillfället får du 20% rabatt på Maria Åkerberg Make-up)

 

Make-up Fest/Event

Det finns alla möjligheter att boka en önskad make-up hos oss. Vi förbereder och sminkar dig inför en fest, event eller bal. Vi börjar med att rengöra huden och förbereda den med primer som gör att make-upen sitter hela dagen/kvällen. Sedan utformar vi en fullständig bas anpassad för din hudtyp, en ögonmakeup helt efter önskemål samt en hel läpp makeup. Vid detta tillfälle behöver du som kund inte fundera och konsultera kring make-upen utan du överlåter det helt till make-up artisten så du får en lugn och avkopplande stund inför dagen eller kvällen.

Tid: 75 min
Pris: 895:-

 

Brud Make-up 

Brud Make-up är uppdelat på 3 olika tillfällen för att du inför din stora dag ska kunna känna dig lugn och trygg – konsultationstid, provsminkning och till slut bröllopsdagen.

Konsultationen  – Vid detta tillfälle har vi möjlighet att träffas för att prata om din vision och önskemål kring make-up. Idéer, tips och inspiration utbyts för att komma till en plan som känns bra för dig. Detta tillfälle är kostnadsfritt och tar ca 30 min. Du väljer efter detta tillfälle om du vill boka din brud make-up genom oss, och förbinder dig här ej till något.

ProvsminkningVid detta tillfälle så gör vi en avtvätt, hudanalys, färganalys samt förbereder eventuellt fransar och bryn enl överenskommet. Sedan utför vi din önskade brudsminkning helt enligt den konsultation vi har haft. Det finns stora möjligheter att testa sig fram i färg och form av både ögon, läppar och bas. Detta tillfälle ska bokas ca 4 veckor innan bröllopsdagen. Provsminkningen tar 60 minuter.

Bröllopsdagen – När den stora dagen är här är du i trygga händer med din brud make-up. Du kommer till Hudvis där det serveras frukt, nötter och bubbel. Vi utför hela brud make-upen enligt vad vi kommit överens om vid provsminkningstillfället. Tiden som avsätts för sminkningen bokas i samråd med bruden (min 1,5 timma).

Provsminkningen och bröllopsdagen kostar 1495 kr. I detta ingår även passande läpp-produkt för dagen.

Sker sminkningen på annan plats debiteras även en resekostnad.

 

Make-up kväll

En trevlig tjejkväll eller eventkväll går naturligtvis att boka genom Hudvis. Vi bygger en hel kväll kring grunderna inom smink och tekniker. Alla får personliga sminktips och applikationstips. Vi pratar hudtyper, olika sminkprodukter och tips för att lyckas med make-upen hemma samtidigt som ni hinner umgås och njuta av en riktigt trevlig kväll.

Pris och tid vid förfrågan – är du intresserad av att höra idéer för hur vi kan utforma en kväll specifikt efter dina önskemål maila jenny@hudvis.se