Massage

Boka gärna din massagebehandling på Hudvis online. Följ denna länk:

Onlinebokning

Hos oss på Hudvis kan du boka en djupgående och avkopplande massagebehandling med terapeutiska metoder och behandlingstekniker. Under behandlingen förekommer både klassiska massagegrepp, muskeltöjningar, djupgående tekniker med fingrar och armbågar samt hemövningar vid behov. Varje massage tillfälle börjar med en genomgång för att kunna göra ett behandlingsupplägg efter dina unika önskemål och behov.

Varför behandla med massage?

  • Spända muskler blir mjuka och elastiska
  • Blodcirkulationen ökar
  • Immunförsvaret stärks
  • Motverkar stress och verkar avkopplande
  • Ökar kroppens allmänt välbefinnande

 

PRISER MASSAGE

30 min Pris: 550:-
45 min Pris  690:-
60 min Pris: 790:-
75 min Pris: 950:-

Aromamassage 60min Pris: 895:-
Aromamassage 90min Pris: 1195:-


Bokningspolicy

Våra tider är mycket efterfrågade. Därför har vi en regel som innebär att avbokning eller ombokning av tid måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid för att vi ska hinna fylla en eventuell lucka. Tid som inte avbokats/ombokats debiteras därför med hela behandlingskostnaden. Vid uppvisande av sjukintyg makuleras självklart fakturan.  I samband med att du bokar din tid hos oss godkänner du denna regel.
Då vi på Hudvis vill erbjuda dig och andra kunder på kliniken en lugn och harmonisk miljö ser vi gärna att att du lämnar barn och husdjur hemma när du kommer på din behandling såvida det inte är ditt barn som har en tid bokad hos någon av oss.