Spa-Behandlingar

Lyxig drömbehandling Topp Till Tå 75min
Pris: 1195kr

En skön behandling med fokus på hela kroppen. Du får en bla en lystergivande kroppsscrub, en avslappnande massage med en anti-aging crème som ger huden spänst och föryngring genom effektiv uppstramning med en antioxidanteffekt samtidigt som den är elasticitetsgivande och har en närande verkan.

Behandlingen avslutas med en skön ansiktsbehandling med scrub eller peeling och ansiktsmask som appliceras med hjälp av en speciellt utformad exklusiv penselmassage som stimulerar hudens mikrocirkulation och lymfdränage. Behandlingen avslutas med en skön ansiktsmassage och hårbottenmassage.

Behandlingen inleds med en Tranquility ritual med aromaessenser och behandlingen utförs med produkter från Comfortzone.

Kroppsbehandling – Go With A Glow 60min
Pris: 995kr

En utjämnande, förnyande och regenererande behandling som återställer hudens spänst, elasticitet som ger en djup återfuktning samtidigt som huden blir mjuk och silkeslen.

En omfamnande och djupt avkopplande upplevelse som ger en fullständig omvandling av hud och vävnader. Behandlingen är säker och effektiv samt har testats specifikt för att passa under graviditet då den motverkar bristningar och upprätthåller en mjuk och smidig hud.

Behandlingen inleds med en Tranquility ritual med aromessenser. Sedan utförs en bla en kroppspeeling, inpackning och skön avslappnande massage med en D-age cream som ge huden spänst och föryngring genom effektiv uppstramning, antioxidanteffekt samtidigt som den har en elasticitets givande och närande verkan.

Behandlingen utförs med Body Strategistprodukter från Comfortzone

Anti-Cellulit Behandling 60min
Pris: 795kr

En utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning.

En intensiv behandling med lera från Montalcino i Toscana, med avgiftande effekter som motverkar och behandlar celluliter. En blandning av eteriska oljor som detoxar djupt i vävnaderna och återställer vitaliteten i huden. Denna behandling stimulerar lipolys, förbättrar kroppens avgiftningsprocesser, återställer energi och ger huden vitalitet.

Denna behandling kan göras som en kur över 14 dagar och studier visar att det dräneras upp till 280 ml vätska, vilket kan vara perfekt inför en fest, bröllop mm. Och det går att fortsätta behandlingen i ditt hem!

Behandlingen inleds med en Tranquility ritual med aromaessenser.

Kroppspeeling

Applicering av lerinpackning

Avkopplande kroppsmassage med D-age creame som ge huden spänst och föryngring genom effektiv uppstramning, antioxidanteffekt, elasticitetsgivande och närande verkan.

Ansiktsbehandling – Just For You 50min
Pris: 795kr

En djupt återfuktande antioxidant behandling för ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen återställer hudens fyllighet och ger näring och lyster. Motverkar fuktförlust och för tidigt åldrande. Du kan välja mellan rogivande ansiktsmask för den känsliga hyn, fuktgivande boost med hyaluronsyra som ger djup återfuktning och lyster eller intensivt reparerande och återuppbyggande mask.

Ansiktsmasken appliceras med en unik och mycket skön borstteknik som stimulerar hudens mikrocirkulation. Du får även en ljuvlig ansiktsmassage med den exklusiva Comfort Touch Ansiktsmassagen.

Rekommenderas för riktigt uttorkad, fuktfattig hud året runt. Även perfekt för ung hud eller för de första ålderstecknen.

Behandlingen utförs med produkter från Comfortzone