Välkommen till Hudvis

Ditt välmående –  Vårt fokus

Hudvis står för kvalitet, hållbarhet och engagemang!

Vi är en modern hälsoplattform, inom både fysisk och mental hälsa, där vårt mål är att att ge dig en fulländad upplevelse med resultat utöver det vanliga. Därför tar vi alltid fram unikt sammansatta helhetskoncept där HELA du är i fokus. Du ska känna inspiration, glädje och välbefinnande efter ett besök på Hudvis!

På Hudvis ligger vi alltid i framkant inom respektive profession. Vår filosofi är att optimal hälsa är när kropp och sinne är i balans. Kunskap och kvalitet är lika viktiga faktorer i våra behandlingar och undervisning som att se resultat. Vi ser till orsak snarare än symptom och alla behandlingar och tjänster är unikt sammansatta efter just dina önskemål och behov.

På Hudvis är vi experter på hud. Vi har hög kompetens, lång erfarenhet och i samarbete med hudläkare och näringsterapeut kan vi erbjuda dig de mest innovativa och säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinskt perspektiv.

Då både den mentala och fysiska hälsan står i fokus erbjuder vi även samtal/psykoterapi, massage, yoga, föreläsningar och events för att skapa ett mervärde för just dig. Vi samarbetar med noga utvalda partners för att kunna ge dig en optimal upplevelse med långsiktiga och hållbara resultat.