Välkommen till Hudvis

Ditt välmående –  Vårt fokus!

Hudvis står för kvalitet, hållbarhet och engagemang!

Vi är en modern hälsoplattform i bredare bemärkelse där vårt mål är att att ge dig en fulländad upplevelse.  Du ska känna inspiration, glädje och välbefinnande efter ett besök på Hudvis!

På Hudvis ligger vi alltid i framkant inom respektive profession. Vår filosofi är att optimal hälsa är när kropp och sinne är i balans. Kunskap och kvalitet är lika viktiga faktorer i våra behandlingar och undervisning som att se resultat. Vi ser till orsak snarare än symptom och alla behandlingar och tjänster är unikt sammansatta efter just dina önskemål och behov.

På Hudvis är vi experter på hud. Vi har hög kompetens, lång erfarenhet och i samarbete med hudläkare och näringsterapeut kan vi erbjuda dig de mest innovativa och säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinskt perspektiv.

Vi erbjuder även bedömningar hos hudläkare, massage, PT, yoga (även online), akupunktur, föreläsningar och events för att skapa ett mervärde för just dig. Vi samarbetar även med noga utvalda partners för att kunna ge dig ett fulländat och säkert resultat.

Läs om oss i Mera Linköping!