top of page

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Innan du bokar din tid, ta dig någon minut och läs igenom texten nedan. Är du ny kund rekommenderar vi dig att boka en konsultation eller vår ansiktsbehandling start.

Vi avsätter alltid 15 min extra när du bokar din tid. Allt för att slippa löpandeband-känsla. Kom gärna 15 min innan bokad tid för att fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro.

 

På Hudvis är vi experter på hud och på de olika behandlingsupplägg och produkter du behöver för att nå dina mål! Vi behandlar med stor framgång hudproblematik såsom akne, pigmenteringar, känslig hud och rosacea.

 

Vi har hög kompetens och lång erfarenhet varför vi kan erbjuda dig de mest innovativa och mest säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Därför konsulterar vi tillsammans vilken behandling och vilka behandlingsprodukter som är lämpligast för dig när du kommer på din bokade tid. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu.

BOKA

BEHANDLINGAR & PRISER

Hudkonsultation

Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja investera i sin hudhälsa!

 

Vid vår första träff får du fylla i ett gediget konsultationskort och  berätta om vilka resultat du vill uppnå. Vi bestämmer sedan din nuvarande hudhälsa för att utvärdera och identifiera olika problemområden.

 

Utifrån dina förutsättningar, behov och mål etablerar vi sedan ett optimerat behandlingsprogram och produktupplägg som passar just dig. Då huden speglas av din livsstil och hälsotillstånd ser vi även våra hudanalyser ur ett näringsmedicinskt perspektiv.

 

Alla våra behandlingsupplägg är alltid sammansatta efter just dig och din huds unika behov. Vid konsultationen ingår en grundlig rengöring av huden som sedan avslutas med serum, creme och solskydd.

Tid: ca 45min

Pris: 695:-

Vill du optimera ditt resultat kan du boka vår hälsokonsultation där du träffar vår funktionsmedicinska terapeut. Första samtalet (intromöte) är kostnadsfritt (värde 695:-).

Start

Första gången på Hudvis? 

Då är det denna behandling du ska välja!

 

Här ingår även vår gedigna hudkonsultation där vi sätter din hudhälsa i fokus. Utifrån den formas sedan din behandling och din nya hudresa börjar. Här får du ett optimalt resultat redan vid ditt första besök. Här är ett axplock av vad vi kan jobba med: kemiska peels, ampuller, dermapen 4, PRX- T33, djuprengöring av porer, special masker mm.

 

Dessa olika behandlingsmöjligheter är en bra start för att ge resultat såsom hudföryngring, förbättrad hudhälsa, fräschör, klar hud, stimulering av kollagentillväxt, spänst, jämnare hudton, lyster, minskade porer.

 

Tid: ca 2h

Pris: från 1895:-

Start Exklusiv

Ansiktsbehandling + Funktionsmedicin = sant 


Vill du investera i både insida och utsida? Då är det denna behandling och upplägg du ska välja! Här får du träffa någon av våra hudterapeuter och vår funktionsmedicinska terapeut Karin på Balans Hälsa för en hälsokonsultation.

 

Denna behandling är alltså för dig som vill ta ett helhetsgrepp om din hälsa och din hud. Ett friskt inre i kombination med de bästa behandlinguppläggen för din hud ger förbättrad helhetshälsa, långsiktiga och hållbara resultat, mer energi, bättre sömn och blir därmed en investering i hela dig.

 

Pris: från 4290:-

Tiderna bokas separat som Start Exklusiv Hudvis (från 1895:-)  och Start Exklusiv Balans Hälsa (från 2395:-) De båda tiderna ska bokas inom loppet av tre veckor. 

Lift & Glow – Hudvis Signaturbehandling

En av våra mest hyllade och populära behandlingar. En kraftfull ansiktsbehandling som är baserad på ett tre-stegs ampull system. Vi arbetar med en kemisk peeling av glykolsyra med E och F-vitamin och efterföljande näringsgivande ampuller. Behandlingen avslutas med en högteknologisk mask samt omedelbart uppstramande anti-age ampull. I behandlingen ingår även porrengöring och lättare massage.

 

En unik behandling som ger ett hållbart resultat av genast uppstramad hud samtidigt som fukten ökar i huden och en helt ny lyster kommer fram. Perfekt om huden känns trött och glåmig eller inför ett speciellt tillfälle. Ultimat som regelbunden behandling för optimal hudkondition året om.

 

Passar alla hudtyper.

Tid: ca 75min

Pris: 1995:-

Dermapen4

Dermapen var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över. Dermapen erbjuder Dig ett enkelt koncept men med anmärkningsvärda och effektfulla resultat. Behandlingen är en mekanisk form av fraktionerad laser som med få eller inga sidoeffekter ger effektiva och säkra behandlingar.

Pris: från 3300:-

PRX - T33

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper. Den orsakar inte ”frosting” och kan användas under alla årstider.

 

PRX-T33 är en perfekt behandling för dig som önskar optimala resultat med få eller inga sidoeffekter. Ger en riktigt mättande och ”plumping” effekt. Bra vid pigmentering, pigmenterad ärrbildning, melasma, torr hud, rynkig hud eller när huden har tappat sin fasthet. Eller som en ren uppfräschning för en trött och glåmig hud!

Pris: från 1995:-

Ansiktsbehandling Klassisk Lyx

För dig som vill ha en lyxig klassisk behandling. Här använder vi klassiska produkter som passar alla. Här ingår rengöring, hudanalys, tvåstegspeeling, ånga, djuprengöring av porer, serum, massage av ansikte, hals och dekolletage och avslutande mask.

 

Behandlingen individanpassas såklart efter dina förutsättningar, mål och behov. 

 

Tid: Ca 90 min

Pris: 1695:-

Mesoeclat – Superpeelen

Mesoeclat® är en resultatrik hudföryngrande behandling med omedelbart gensvar från din hud. Denna kliniska behandling återskapar hudens spänst och lyster. En följd av detta är en förbättrad hudton, bevisad minskning av rynkor och fina linjer samt kraftigt mjukgörande. Mesoeclats huvudsyfte är att stimulera hudens naturliga försvar för att effektivt motverka de faktorer som påskyndar den fysiologiska hudåldringsprocessen. En riktig röda mattan peel!

Behandlingen innehåller rengöring, Mesoeclat kemisk peeling, Mesoeclat ampull som innehåller kraftiga antioxidanter och mjukgörare. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask och därefter Mesoeclat kräm.

 

Mesoeclát kan göras som enstaka behandling eller i kur om fem behandlingar med ca 14 dagars mellanrum.

Tid: ca 60 min

Pris: 2395:-

Antioxidant Power Treatment

En riktig POWER behandling som ger huden allt och lite till! Rengöring och djuprengöring av porerna med ånga. Här behandlar vi ansikte, hals och dekolletage med en uppstramade och återfuktande kombinationspeeling som ger en härligt kylande effekt följt av högkoncentrerad c-vitamin och a-vitamin. Sedan masseras huden med en kylande och uppiggande mask som plumpar upp, ökar cirkulationen och ger en rejält återfuktande effekt. Behandlingen avslutas med anpassat serum och en högkoncentrerad Retinol Creme samt SPF.

Tid: ca 90 min

Pris: 1995:-

Porrengöring

En behandling med betoning på porrengöring. För dig med oren hud och mycket pormaskar. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, djuprengöring av porerna som avslutas med en renande och antibakteriell mask.

Tid: ca 60 min

Pris: 1395:-

Kemisk peeling

Genom att applicera kemisk peeling på huden (pensling) får den ökad lyster, jämnare hudstruktur med ett omedelbart resultat som både syns och känns. Vi behandlar ungdomar, fet/akne benägen hud, åldrad hud, solskadad/pigmenterad hud och rosacea samt känslig hud. Behandlingsupplägg och val av peel görs i samråd med din terapeut utifrån dina önskemål och din huds unika behov.

Kemisk peeling inkl. hals 

Tid: ca 60 min

Pris: 1795:-

 

Kemisk peeling inkl. hals och dekolletage

Tid: ca 60 min

Pris: 1995:-


För bästa resultat rekommenderas en kur om 4-6 behandlingar.

Kemisk Peeling Forte

En professionellt formulerad peeling designad för att reducera synligheten av fina linjer, ojämn hudtextur och andra ålderstecken. Peelingen ger huden en helt ny vitalitet och lyster. För dig som önskar en rejält hudföryngrande och uppfräschande effekt med få sidoeffekter.

Perfection Lift

Tid: ca 45 min

Pris: 2495:-

Lightening Lift

Tid: ca 45min

Pris: 2395:-

Ansiktsbehandling – Just For You

En djupt återfuktande spa-behandling för ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen återställer hudens fyllighet och ger näring och lyster. Motverkar fuktförlust och för tidigt åldrande. Du kan välja mellan rogivande ansiktsmask för den känsliga hyn, fuktgivande boost med hyaluronsyra som ger djup återfuktning och lyster eller intensivt reparerande och återuppbyggande mask.

 

Ansiktsmasken appliceras med en unik och mycket skön borstteknik som stimulerar hudens mikrocirkulation. Du får även en ljuvlig ansiktsmassage med den exklusiva Comfort Touch Ansiktsmassagen.

Rekommenderas för riktigt uttorkad, fuktfattig hud året runt. Även perfekt för ung hud eller för de första ålderstecknen.

 

Behandlingen utförs med produkter från Comfortzone

Tid: 50 minuter

Pris: 795 kr

TCA Soft

En korrigerande, djupgående och mycket kraftfull behandling som genererar en hud med ny textur och klarhet.

Tid: ca 45 min

Pris: 2795:-

Cosmelan

Cosmelan är en effektiv behandling mot pigmenteringar som arbetar med att påverka melanin produktionen och på så vis motverkar pigmenteringar i ansiktet – en världsledande behandling inom pigmenteringar. Huden återtar sin naturliga lyster, ton och struktur.

Det finns olika typer av pigmenteringar och dess uppkomster kan variera högst individuellt. Cosmelan är en fungerande behandling på bland annat melasma, åldersfläckar och postinflammatoriska hyperpigmenteringar.

Cosmelan är en två-stegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och steg två är en hemma behandling som du som kund fortsätter med hemma. Detta upplägg gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Pris: 6500:- inkl. 2 behandlande krämer och ett solskydd. Konsultation och återbesök ingår i priset.

Hårmineralanalys

Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja jobba med sin hälsa. Oavsett om du behöver finna orsak till dina symtom, upprätthålla en god hälsa eller optimera din hälsa så finns det svar att få.

 

Vid vår första träff så samtalar vi i ett kortare konsultationsmöte fysiskt eller digitalt för att få en bra bakgrund hur din hälsa har sett ut historiskt.

 

När vi har fått analysrapporten kontaktar vi dig för att boka en genomgång av analysrapporten, antingen fysiskt eller digitalt/telefon. Under genomgången förklarar vi vad analysen visar, hur det hänger ihop med dina symptom/besvär och hur du kan jobba med livsstilen, kost och tillskott för att balansera dig. I
analysrapporten ingår personliga kostråd och en ordination med tillskott. 

Hårmineralanalys passar till exempel dig med: över- och underfunktion i sköldkörteln, hudutslag, mag/tarmproblem, akut stress, trötthet, utmattning, misstänkt kopparförgiftning, håravfall, hormonobalanser mm. 

 

Tid: 60-90min
Pris: 1950:- (30min konsultation + 30min genomgång av rapport)
Pris: 2450:- (30min konsulation + 60min genomgång av rapport samt omtag av hela livsstilen)

LÄS ME
bottom of page