top of page
IMG_1259.jpg

KONSULTATION

Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja investera i din hudhälsa!

 

På Hudvis är vi experter på hud och med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi erbjuda dig de mest innovativa och säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Därför konsulterar vi tillsammans vilken behandling och vilka behandlingsprodukter som är lämpligast för dig när du kommer på din bokade tid. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu.

 

Vid vår första träff får du fylla i ett gediget konsultationskort och berätta om vilka resultat du vill uppnå. Vi bestämmer sedan din nuvarande hudhälsa för att utvärdera och identifiera olika problemområden. 

 

Utifrån dina förutsättningar, behov och mål etablerar vi sedan ett optimerat behandlingsprogram och produktupplägg som passar just dig. 

 

Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinskt perspektiv.

Vill du optimera ditt resultat kan du boka vår hälsokonsultation där du träffar vår funktionsmedicinska terapeut. Första samtalet (intromöte) är kostnadsfritt (värde 695:-)

bottom of page