top of page
Lera Spa

KROPPSBEHANDLINGAR

Hos oss kan du boka effektiva salongsbehandlingar för kroppen. Bla. behandling med dränerande och närande lerinpackning som jobbar för att minimera celluliter, fuktinpackning för extra näring efter en solig semester eller vid torrt och kallt klimat - en behandling som kroppen älskar året om! 

 

Våra kroppsbehandlingar utförs med produkter från Comfort zone. Dessa produkter ger fantastiska resultat för huden och det finns även aktiva hemmaprodukter att handla hos oss för fortsatta fina resultat efter din salongsbehandling. 

 

Samtliga produkter från Comfort zone är veganska och kraven på resultat är höga. Ingredienserna är växtbaserade och högteknologiska. Även framtagningen av förpackningarna är ett högst medvetet val då det är koldioxidneutral tillverkning med återvunnen plast i tillverkningen av flaskor och tuberna görs av sockerrör.

BEHANDLINGAR & PRISER

Ryggbehandling

En djuprengörande och exfolierande behandling speciellt utformad för acne och comedoner på ryggen. En kemisk peel används för att få ett mer djupgående och långvarigt resultat. För bästa behandlingsresultat rekommenderas att göra en kur om 5 behandlingar.

Tid: 45 min

Pris: 1995:-
Pris: 1595:-/tillfälle vid kur om 5 behandlingar

Body Total - Lyxig drömbehandling från Topp till Tå

En skön behandling med fokus på hela kroppen. Du får en bla en lystergivande kroppsscrub, en avslappnande massage med en anti-aging crème som ger huden spänst och föryngring genom effektiv uppstramning med en antioxidanteffekt samtidigt som den är elasticitetsgivande och har en närande verkan.

 

Behandlingen avslutas med en skön ansiktsbehandling med scrub eller peeling och ansiktsmask som appliceras med hjälp av en speciellt utformad exklusiv penselmassage som stimulerar hudens mikrocirkulation och lymfdränage. Behandlingen avslutas med en skön ansiktsmassage och hårbottenmassage.

Behandlingen inleds med en Tranquility ritual med aromaessenser och behandlingen utförs med produkter från Comfortzone.

Tid: 75 minuter

Pris: 1195:-

Kroppsbehandling – Go With A Glow

En utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och ge djup återfuktning.

 

En total avkopplande behandling där din kropp smörjs in och peelas med en härlig, varm och effektiv peelmask. Du kommer känna dig fantastiskt len och mjuk efter behandlingen och hunden lämnas i ett härligt glow med en skön återfuktad känsla. Behandlingen är säker och effektiv samt har testats specifikt för att passa under graviditet då den motverkar bristningar och upprätthåller en mjuk och smidig hud.

 

Behandlingen inleds med Tranquility Blends unika aromterapi olja som ger mentalt och fysiskt lugn och som ger dig den bästa förutsättningen för en effektiv och underbar upplevelse.

 

Behandlingen utförs med Body Strategistprodukter från Comfortzone.

Tid: 60 minuter

Pris: 995:-

Anti-Cellulit Behandling

En utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning.

En intensiv behandling med lera från Montalcino i Toscana, med avgiftande effekter som motverkar och behandlar celluliter. En blandning av eteriska oljor som detoxar djupt i vävnaderna och återställer vitaliteten i huden. Denna behandling stimulerar lipolys, förbättrar kroppens avgiftningsprocesser, återställer energi och ger huden vitalitet.

 

Denna behandling kan göras som en kur över 14 dagar och studier visar att det dräneras upp till 280 ml vätska, vilket kan vara perfekt inför en fest, bröllop mm. Och det går att fortsätta behandlingen i ditt hem!

Behandlingen inleds med Tranquility Blends unika aromterapi olja som ger mentalt och fysiskt lugn och som ger dig den bästa förutsättningen för en effektiv och underbar upplevelse.

​​

Tid: 60 minuter

Pris: 995:-

Salt Stone Massage Ritual

Inget gör huden så len som än en exfolierande saltscrub. I den här behandlingen får du en välgörande, värmande och cirkulationsökande massageritual med varma saltstenar från Himalaya. Citrusdoftande olja, kombinerad med en härlig saltskrubb och välgörande värmeinpackning tar bort döda hudceller, är vätskedrivande och dränerar ut slaggprodukter från kroppen. Under tiden du ligger i inpackningen utförs en skön och rogivande ansiktsmassage.

 

Behandlingen avslutas med en lätt massage som lämnar huden mjuk och len med en fantastisk lyster.

 

En behandling som passar dig med värkande stela muskler, eller för dig som lätt blir svullen i kroppen. Du får en härlig avkopplande stund samtidigt som kroppens ämnesomsättning får en skjuts och mineralerna i saltet stöttar kroppens funktioner att fungera optimalt.

 

Behandlingen inleds med Tranquility Blends unika aromterapi olja som ger mentalt och fysiskt lugn och som ger dig den bästa förutsättningen för en effektiv och underbar upplevelse.

 

Behandlingen utförs med Body Strategistprodukter från Comfortzone.

 

Tid: 75 min 

Pris: 1195 kr

bottom of page