top of page
IMG_8599.JPG

DERMAPEN4

Dermapen4 var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över. Dermapen4 erbjuder Dig ett enkelt koncept men med anmärkningsvärda och effektfulla resultat.

 

Behandlingen är en mekanisk form av fraktionerad laser som med få eller inga sidoeffekter ger effektiva och säkra behandlingar.

BEHANDLINGAR & PRISER

Dermapen4 Prova-på-behandling

Har du inte testat Dermapen4 hos oss tidigare? Då kan du boka din första behandling till ett reducerat pris.

 

Behandlingen börjar med en konsultation för att bestämma din nuvarande hudhälsa och utvärdera och identifiera problemområden. Behandlingen anpassas sedan efter dina förutsättningar, behov och mål. En lättare porrengöring ingår också i behandlingen.

 

Tid: ca 90min

Pris: 1995:-

Dermapen4 Avancerad - Ansikte och Hals

Våra avancerade behandlingar är för dig som önskar det absolut bästa resultatet för din hud. Här arbetar vi med en unik sammansättning produkter för din huds behov just nu. Vi kan jobba partiellt med olika kemiska peelingar och inslussning av specialanpassade ampuller och vialer för att maximera resultatet för din hud. I priset ingår kemisk peeling och de specialanpassade ampuller som behövs för att uppnå ett optimalt resultat. Behandlingen avslutas med en högteknologisk sheet mask för att återfukta, lugna och återställa hudbarriären. Efteråt appliceras anpassat serum samt Dermapens enastående tonade creme, Cover Recover, med spf30.

 

Pris: 3300:- (Behandlingsintervall varannan till var 8:e vecka)

 

Dermapen4 Avancerad Ansikte inkl. hals & dekolletage samt handrygg


Pris: 4200:-  (Behandlingsintervall varannan till var 8:e vecka)

Ögonbehehandling

Global Eyecon treatment är en professionell behandling som korrigerar rynkor, påsar och mörka ringar, pigmenteringar och försämrad elasticitet i det periokulära området.

 

Med hjälp av en specialpeeling och inslussning av individuellt anpassad ampull med Dermapen4, kan vi korrigera huden, föryngra & släta ut.

 

För bästa resultat rekommenderar vi en kur om 6 behandlingar med tre veckors intervall.

 

Pris: 1795:- / behandling

Pris: 995:- / behandling, som tillägg vid Dermapen4-behandling

PRX-T33 med Dermapen4

PRX-T33 är en perfekt behandling för dig som önskar optimala resultat med få eller inga sidoeffekter. Ger en riktigt mättande och ”plumping” effekt. Bra vid pigmentering, pigmenterad ärrbildning, melasma, torr hud, rynkig hud eller när huden har tappat sin fasthet. Eller som en ren uppfräschning för en trött och glåmig hud!

Vi rengör ansiktet och sedan appliceras 2-6 lager av PRX-T33 beroende på hudkondition och hur din hud reagerar. Vi anpassar alltid efter din huds unika behov och förutsättningar när du är hos oss. Peelen avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm och en kylande sheet mask. Behandlingen bör upprepas 3-6 ggr med 1-2 veckors mellanrum för bästa effekt.

PRX-T33 Ansikte & hals med Dermapen4

Pris: 4595:-
 

PRX-T33 Ansikte, hals- och dekolletage med Dermapen4

Pris: 4995:-

bottom of page