top of page

FÖRELÄSNINGAR, EVENTS & WORKSHOPS

På Hudvis är vi nyfikna och vetgiriga och ser alla chanser till att lära mera om kropp och sinne. Det vill vi dela med oss utav.
 

Därför kompletterar vi våra ordinarie behandlingar och kurser med workshops, events och föreläsningar. Detta kommer att ge dig ännu flera möjligheter till att fördjupa dig, bli inspirerad och lära mer.

 

Mer info om alla workshops kommer allt eftersom så håll utkik på hemsidan, Instagram och på Facebook.

 

Vi skickar även ut nyhetsbrev varje månad. Det går även bra att ringa oss för mer information. Varmt välkommen!

OM H&FRIENDS

 

H&Friends vision är att skapa friskare företagsklimat. Vi finns till för företag och organisationer som verkligen brinner för sina medarbetare och som vill ha en arbetsmiljö där alla vill ses och där alla trivs.

 

H & Friends tar fram unika koncept för företag med mer kontinuerlig fokus på både fysisk och mental hälsa. Vi vill skapa förutsättningar som hjälper människor och företag att bli friskare och samtidigt mer medvetna. Vi vill jobba för folkhälsan och bidra till att framtidssäkra människor. 

 

Med ett nätverk av noga utvalda samarbetspartners inom hälsa, planeras aktiviteter anpassat efter företagets mål. Med ett sinne för detaljer bygger vi koncept och upplägg som andas personlighet och där vi alltid ser till kvalitet framför kvantitet. Vi jobbar småskaligt men med storskaligt innehåll.  


Hälsa kommer att vara framtidens mest efterfrågade löneförmån så låt detta vara ryggraden i bolaget!

bottom of page