top of page
IMG_9682.jpg

PRX-T33

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper. Den orsakar inte ”frosting” och kan användas under alla årstider.

 

Behandlingen är nästintill smärtfri och orsakar minimal fjällning.  PRX-T33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling. Den unika patenterade formulan består av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt. PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

PRX-T33 är en perfekt behandling för dig som önskar optimala resultat med få eller inga sidoeffekter. Ger en riktigt mättande och ”plumping” effekt. Bra vid pigmentering, pigmenterad ärrbildning, melasma, torr hud, rynkig hud eller när huden har tappat sin fasthet. Eller som en ren uppfräschning för en trött och glåmig hud!

PRX-T33 Ansikte Pris: 1995:-

PRX-T33 Ansikte inkl. porrengöring Pris: 2595:-


PRX-T33 Ansikte & hals Pris: 2595:-
 

PRX-T33 Ansikte & hals inkl porrengöring Pris: 2995:-

PRX-T33 Ansikte & hals inkl dekolletage Pris: 3295:-
 

PRX-T33 Ansikte & hals med Dermapen4 Pris: 4595:-
 

PRX-T33 Ansikte, hals- och dekolletage med Dermapen4 Pris: 4995:-

Behandlingen

Vi rengör ansiktet och sedan appliceras 2-6 lager av PRX-T33 beroende på hudkondition och hur din hud reagerar. Vi anpassar alltid efter din huds unika behov och förutsättningar när du är hos oss. Peelen avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm och en kylande sheet mask. Behandlingen bör upprepas 3-6 ggr med 1-2 veckors mellanrum för bästa effekt.

Hur påverkas huden av en PRX-T33 behandling?


Möjliga biverkningar:

  • Känslig hud kan bli röd. Rodnaden försvinner vanligtvis efter några timmar

  • Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.

  • Runda mörka fläckar kan uppstå under de två första dagarna efter behandlingen. Det beror på uttorkning av tjockare hudområden och försvinner inom några dagar.

Tänk också på att

 

  • Avsluta eventuell retinolbehandling minst 14 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas.

  • Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning, trådning eller vaxning.

  • Avstå om du är gravid eller ammande.

  • Undvika solen och hård träning under 48 tim efter behandlingen.

  • Använd enbart rekommenderad hudvård för att få ett så säkert och fint resultat som möjligt.

bottom of page