top of page

START EXKLUSIV

Ansiktsbehandling + funktionsmedicin = sant

Här ingår en gedigen hudkonsultation där vi sätter din hudhälsa i fokus. Utifrån den formas sedan din behandling och din nya hudresa börjar. Här får du ett optimalt resultat redan vid ditt första besök. Här är ett axplock av vad vi kan jobba med: kemiska peels, ampuller, dermapen 4, PRX- T33, djuprengöring av porer, special masker mm.

För att du ska få en optimal behandling jobbar jobbar vi även med din inre hälsa. Vacker inifrån och ut! Möt Karin på Balans Hälsa för ett konsultationsmöte för att få grepp om din hälsohistorik och hur din hälsa är för dagen.


Beroende på din historia så kommer Karin att skräddarsy ett upplägg som är unikt anpassat för just dig och ditt välmående. Det kan innefatta att du tex tar en blodpanel eller en hårmineralanalys som start  Därefter träffas vi för ett möte och samtalar om de råd som är unika för just dig gällande din livsstil som kost, träning, återhämtning, sömn och eventuella kosttillskott.

 

Denna behandling är alltså för dig som vill ta ett helhetsgrepp om din hälsa och din hud. Ett friskt inre i kombination med de bästa behandlinguppläggen för din hud ger förbättrad helhetshälsa, långsiktiga och hållbara resultat, mer energi, bättre sömn och blir därmed en investering i hela dig.

 

Pris: från 4290:-

Tiderna bokas separat som Start Exklusiv Hudvis (från 1895:-)  och Start Exklusiv Balans Hälsa (från 2395:-) De båda tiderna ska bokas inom loppet av tre veckor. 
 

bottom of page